Tänk inte på städet i veckan.
För oss är det ett rent nöje!

Vi hjälper dig med regelbunden veckostädning och vi anpassar oss givetvis efter dina önskemål. I veckostäd har vi som standard att damma av de fria ytorna, dammsuga samt våttorka samtliga golv. De flesta önskar ett extra fokus på kök och badrum, vilket självfallet också ingår.

Vi ses hemma hos dig, så här går det till:

Vi börjar alltid med ett hembesök. Då kommer vi hem till dig för att prata om vilken, och hur mycket, städning du behöver hjälp med. Hembesöket är alltid kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Efter hembesöket dokumenterar vi ditt hem i en städbeskrivning, så att vi kan utföra städningen som du vill ha den, varje gång.

När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma.

RUT-avdrag

Du som privatperson kan nyttja hushållsnära tjänster genom en skattereduktion på upp till 50.000 kronor per år om 50% av arbetskostnaden.

Exempel på tjänster veckostäd:

DAMMSUGNING / VÅTTORKNING FRIA YTOR / INNERDÖRRAR / GOLVLISTER / FODER PÅ FÖNSTER/DÖRRAR / ALLMÄNSTÄD I SAMTLIGA RUM / DISKBÄNK, HOAR OCH BLANDARE / KÖKSSKÅP/DÖRRAR UTVÄNDIGT / SPIS & MICRO / VITVAROR UTVÄNDIGT BÄNKAR OCH BORD / TOALETT / DUSCHVÄGGAR / BADKAR / SPEGLAR / TVÄTT, STRYKNING / BYTE AV SÄNGKLÄDER / VECKOHANDLING
Veckostädning

Ansvarsförsäkring:

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade.