Vi är Meritum

Det ska vara ett rent nöje att anlita oss på Meritum. Därför lägger vi mycket fokus på ett trevligt bemötande och en god långsiktig relation. Vi är noga med att efterleva lagar, regler och utbildar oss kontinuerligt. Vi arbetar för att både våra medarbetare och du som kund ska utvecklas och känna glädje i vårt samarbete.

Du möter ordning och reda på Meritum. Tydlighet och ärlighet. Vi är noga med att förmedla innehållet i våra överenskommelser och följa den plan som är lagd i tid och genomförande. Som kund ska du veta vad du får för pengarna. Du kan känna dig trygg med att vi har kollektivavtal, raster och att det fungerar med vikarier.

”Meritum-andan” har funnits i över 20 år och är en av anledningarna till vår lyckosamma tillväxt i Sverige. Vi har låg personalomsättning och långsiktigt samarbete med våra kunder. Därför har vi kunnat växa stadigt med både nya tjänster, nya kunder och fler medarbetare.

Våra kunder finns i alla typer av branscher. Förutom att vi städar i hemmen anlitas vi också av olika typer av företag inom exempelvis industri, bygg, varuhandel, kontorsverksamhet och sportklubbar.

Auktoriserat serviceföretag

Meritum i Sverige AB uppfyller Almegas krav och är idag ett Auktoriserat serviceföretag.
Läs mer här.

Veckostädning

Meritum skapar tillväxt

Företaget drivs och ägs av entreprenören och företagsledaren Christina Nilsson. Christinas ambition är att skapa tillväxt och jobb under ordnade och trygga förhållande.