Ett rent nöje i butiken.

När man arbetar i butik finns det ofta en mängd andra saker att fokusera på än rena ytor och putsade butiksfönster. Däremot kan smuts påverka vilket intryck era kunder får av butiken. Vissa föredrar att städning sker under butikens ordinarie öppettider för att på så sätt få en närmre kontakt med personalen, medan andra föredrar att butiken städas under tider där verksamheten är stängd för allmänheten så att städpersonalen ska kunna utföra sitt jobb så smidigt som möjligt. Vi vet vad riktig proffsig butiksstädning kan göra för er butik!

Vi kommer till er arbetsplats

För att ge er en offert behöver vi besöka er butik. Ring oss på 0456-69 93 00 så bokar vi in ett besök. Besöket följs sedan upp av ett erbjudande på hur vi kan förenkla er arbetsmiljö.

Exempel på tjänster butikstädning:

DAMMTORKING BUTIKSYTOR, ENTRÉER OCH KORRIDORER / FÖNSTERKARMAR OCH SAMTLIGA FRIA YTOR / DAMMSUGNING /VÅTTORKNING GOLV / TÖMNING AV PAPPERSKORGAR / RENGÖRING KÖK & PENTRY: DISK- OCH KÖKSBÄNK, SPIS, KAKELVÄGG OCH UT- OCH INVÄNDIGT I SKÅP MED SOPBEHÅLLARE, MICRO, FLÄKT / RENGÖRING BADRUM: HANDFAT OCH TOALETT OCH SANITÄR INREDNING SAMT SÄRSKILT UTSATTA VÄGGYTOR / PUTSNING AV SPEGLAR / PÅFYLLNING AV TOALETTPAPPER, PAPPERSHANDDUKAR OCH FLYTANDE TVÅL.
Veckostädning

Ansvarsförsäkring:

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade.