Finalister i Clean Bright Awards 2021!

2020 blev Meritum ”Årets Glansförtag” i städ- och servicebranschens kvalitetspris Clean Bright Awards. I år är vi nominerade i kategorierna ”Årets Städare” och ”Årets Framtidslöfte”! Den 16 november 2021 presenteras vinnarna på Kistamässan i Stockholm.

Lorin Ghanem

Finalist ”Årets Framtidslöfte 2021”

Priset delas ut till en yngre person med stor potential. Personen har med sina egenskaper stora möjligheter att i framtiden sätta prägel på branschen och premieras för kreativitet, nyfikenhet, engagemang och nytänkande.

Clean Bright Awards 2021

Clean Bright Awards är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ och servicebranschen.

Juryns motivering:
Lorin är en glad och omtänksam person som genom sitt engagemang sprider stor glädje och respekt bland medarbetare och kunder. Under pandemin har hon visat på nytänkande genom att kreativt lösa de problem som uppstått och krav som ställts på grund av covid -19. Hennes flexibla och lösningsorienterade arbetssätt skapar ett stort och viktigt mervärde. Lorin har alltid lösningar på frågor och problem som vi står inför, vilket gör att både kollegor och företaget kan fortsätta att utvecklas. Genom sitt engagemang för kollegor och kunder är hon ett föredöme och bidrar till att hela teamet lever efter företagets värdegrund, vilket skapar den goda, glada atmosfär som råder. Att hon utöver detta är ”ny” i Sverige och talar flytande svenska gör att vi att med värme och stolthet nominerar henne till Årets framtidslöfte.

Marie Månsson

Finalist ”Årets Städare 2021”

Städare är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på arbetsplats och städuppdragen kan variera från dag till dag. Årets städare är flexibel, tar egna initiativ och kan snabbt lösa problem med allt från smittspridning till golvvård. Årets städare är en person som har kunskap om olika rengöringstekniker, hur man hanterar städmaskiner samt om olika material och rengöringsprodukter. Dessutom kunskap om bra arbetsteknik för att undvika belastningsskador.

Juryns motivering:
Marie är en fantastisk kollega som alltid månar om arbetslaget, hjälper kollegor och inte är rädd för att kavla upp ärmarna. Genom sin kunskap i städning och sitt varma sätt gentemot kunder och kollegor är hon ett föredöme i städbranschen. Marie är mycket allsidig. Hon ansvarar för både företags- och hemstädning, hjälper till med flytt- och byggstädning när det behövs och stöttar kollegor med såväl maskinkörning som fönsterputs. Att besitta kunskap i alla dessa typer av städning, och kunna arbeta där det behövs för dagen, är fascinerande. Marie gör det dessutom med en vänlighet gentemot alla runt sig, vilket är fantastiskt. Med denna motivering vill vi tacka Marie för att hon är en fantastisk kollega och omtyckt av våra kunder.

Clean Bright Awards 2021

Clean Bright Awards är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ och servicebranschen.