Meritum växer och söker därför en Operativ Fältsupport

Meritum är ett städ- och facilityföretag med uppdrag i Blekinge, Skåne, Småland och Stockholm. Vi är ca 55 medarbetare med flera olika nationaliteter, vilket vi ser som en tillgång både i vårt arbete och samhälle. Vi trivs med att städa och är stolta över vårt yrke vilket genomsyrar vårt arbete. Det är naturligt att vi samarbetar och hjälper varandra samt följer vår värdegrund med ledorden: Glädje, Respekt, Ansvar, Samarbete och Öppenhet.

Om tjänsten:

Som operativ fältsupport ansvarar du för kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande och operativt arbete. I rollen ansvarar du tillsammans med aktuellt team för leverans av utlovad kvalitet och service till våra kunder. Du kommer att vara med och planera, fördela och aktivt delta i det  dagliga arbetet ute på fältet, och se till att utlovad tjänst levereras på rätt sätt i rätt tid.

Din arbetsdag kan t. ex. bestå av att ersätta vakanser på grund av frånvaro, genomföra kvalitetskontroller samt inventariehantering. Arbetstiden är måndag-fredag kl. 06.00-15.00, kvälls- och helgjobb kan förekomma.

Vi söker nu dig som:

Har dokumenterad erfarenhet av städning och diverse städmaskiner.
Du har en tydlig förmåga att utveckla dina medarbetare.
Drivs av kvalitet och nöjda kunder.
Gillar att jobba både självständigt och i team.
Är lösningsorienterad, engagerad och inte rädd för att ta egna initiativ.
Är strukturerad och noggrann.
Är driven, positiv och serviceinriktad.
Har mycket goda kunskaper i det svenska språket.
Har B-körkort för manuell bil.

Vi använder digitala hjälpmedel varvid god datorvana krävs. Om du har SRY-bevis/PRYL är det meriterande.

Vi erbjuder dig:

Ett självständigt och varierande arbete. Personlig utveckling i service och ledarskap. Kollektivavtal och bra anställningsvillkor samt friskvårdsbidrag. Firmabil. Kollegor från hela världen!

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-01. Intervjuer utförs löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är tänkt att påbörjas under Q3. Du sänder din ansökan till isabelle@meritum.nu.

Veckostädning

Meritum skapar tillväxt

Företaget drivs och ägs av entreprenören och företagsledaren Christina Nilsson. Christinas ambition är att skapa tillväxt och jobb under ordnade och trygga förhållande.