Det ska vara ett rent nöje att anlita oss på Meritum. Därför lägger vi mycket fokus på ett trevligt bemötande och en god långsiktig relation. Vi är noga med att efterleva lagar, regler och utbildar oss kontinuerligt. Vi arbetar för att både våra medarbetare och du som kund ska utvecklas och känna glädje i vårt samarbete.

Du möter ordning och reda på Meritum. Tydlighet och ärlighet. Vi är noga med att förmedla innehållet i våra överenskommelser och följa den plan som är lagd i tid och genomförande. Som kund ska veta vad du får för pengarna. Noggrann planering vad gäller arbetstider och antalet medarbetare som kommer. Du kan känna dig trygg med att vi har kollektivavtal, raster, och att det fungerar med vikarier.

”Meritum-andan” har funnits i över 20 år och är en av anledningarna till vår lyckosamma tillväxt i Sverige. Våra kunder stannar och många rekommenderar oss till andra. Därför har vi kunnat växa stadigt med både nya tjänster, nya kunder och fler medarbetare.
Våra kunder finns i alla typer av branscher. Förutom att vi städar i de svenska hemmen, anlitas vi av olika typer av företag inom exempelvis industri, bygg, dagligvaruhandel, kontorsverksamhet men även sportklubbar.

Meritum erbjuder ett brett utbud av städ och servicetjänster över hela Sverige. Exempelvis inköp, tvätt av kläder, posthantering, catering, konferensvärdinna, flyttstädning, storstädning, byggstädning, fönsterputs och industristäd. Många ser gärna att vi har hand om materialhantering med såsom  tvål, toalettpapper mm. Se mer om under fliken tjänster (länk).

Företaget drivs och ägs av entreprenören och företagsledaren Christina Nilsson. Christinas ambition är att skapa tillväxt och jobb under ordnade och trygga förhållande.

Meritum jobbar för att

  • Utvecklas internt med trivsel och serviceinriktad personal.
  • Utveckla tjänster efter marknadens behov. Framförallt vill Meritum vara en föregångare vad gäller en ”ren bransch”
  • Höja statusen och kvaliteten i städbranschen. Vi pratar om ”Hållbar städning” både med hänsyn till det sociala, miljön och framtidens krav på kvalitet.

Stadig och trygg tillväxt både i siffror och med duktiga medarbetare är en av faktorerna till att Meritum idag är en av Sveriges snabbast växande städföretag. Allt fler väljer städbolag som har en genomtänkt struktur och trygg tillväxt. Det är tack vare vårt nära och långsiktiga samarbete med våra kunder som vi kan växa.

Affärsidé och vision

Vision
Ett rent nöje!

Mission
Meritum erbjuder kvalificerad städservice med kvalité, så att er egen kompetens och tid kan användas där den gör sig bäst.

Affärsidé
Vi erbjuder ett komplett sortiment av städservice till företag och privatpersoner, genom att tillmötesgå kundens behov av service på rätt sätt, i rätt tid.

Vi arbetar med glädje och respekterar dig som kund. Vi tar ansvar för att leverera vår service med kvalité, där samarbetet mellan oss och dig som kund bygger på öppenhet och förtroende.