Ekonomiadministratör

Tjänsten som Ekonomiadministratör är nu tillsatt. 

Vi söker en ekonomiadministratör. Tjänsten är på 75 procent. Tillträde snarast möjligt. Din arbetsplats kommer att vara på vårt huvudkontor i Sölve i Sölvesborg. Vanligtvis tillämpas provanställning.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår hantering av kund- och leverantörsfakturor, in- och utbetalningar, avstämningar, löpande bokföringsarbete, lönehantering samt andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter i ett medelstort företag. Vidare ingår uppgifterna att upprätta resultat- och balansräkning i form av förenklade månadsbokslut och ta fram utkast till årsredovisning samt göra enklare analyser.

Vi kommer att fästa stor vikt vid att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Arbetet ställer också krav på självständighet och att du tar egna initiativ. I ett företag av vår storlek är det av yttersta vikt att alla funktioner hjälper varandra. Du måste därför vara flexibel och ha en öppen inställning till att inte sällan utföra andra sysslor som kan uppstå på ett kontor än de som ligger inom ditt eget kompetensområde.

Utbildning och erfarenhet

Du har minst en fullgjord treårig ekonomisk gymnasieutbildning eller motsvarande samt dokumenterad erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring och redovisning. Du är van vid datorer och kan hantera de vanligaste programmen i Microsoft Office med tyngdpunkt på Excel. Din förmåga till kommunikation i tal och skrift på svenska är god. Meriterande för anställningen är högskoleutbildning inom ekonomi.

Ansökan

Du söker denna anställning genom att skicka dina ansökningshandlingar till . Sista ansökningsdatum är den 18e augusti 2017. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Om Meritum

”Meritum-andan” har funnits i över 20 år och är en av anledningarna till vår lyckosamma tillväxt i Sverige. Våra kunder stannar och många rekommenderar oss till andra. Därför har vi kunnat växa stadigt med både nya tjänster, nya kunder och fler medarbetare. Våra kunder finns i alla typer av branscher. Förutom att vi städar i de svenska hemmen, anlitas vi av olika typer av företag inom exempelvis industri, bygg, daglig varuhandel, kontorsverksamhet och även sportklubbar.

Meritum erbjuder ett brett utbud av städ och servicetjänster över hela Sverige. Exempelvis inköp, tvätt av kläder, posthantering, catering, konferensvärdinna, flyttstädning, storstädning, byggstädning, fönsterputs och industristädning.

Meritum hade 2016 en omsättning på 23,5 milj. kr och 49 anställda. Meritum eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.