Under hösten 2016 utsåg en jury och Svenskt Näringsliv – fyra nominerade till Årets mest företagsamma personer i Blekinge. Därefter fick vi alla rösta och lämna fina motiveringar. Den 8 december korades vinnaren som blev Bröderna Erik och Johan Ohlsson från Ronneby. Ett stort grattis till dem! Men vi på Meritum är oerhört stolta över den uppmärksamhet och ändå fått kring nomineringen och tackar alla som röstat på Christina!

På Svenskt Näringslivs hemsida kunde man läsa en liten intervju med Christina där hon sa följande;

– Det var en ren slump att jag satsade på att bli företagare inom städbranschen. Det var väl lite skitigt i hörnen på kontoret så det blev att jag städade och gjorde det bra, säger Christina Nilsson, ett val hon inte ångrar.
Det var för 20 år sedan som hon tog steget att dra igång ett eget företag med inriktning på lokalvård. I dag har verksamheten vuxit till att omfatta Skåne, Småland, Stockholm och Blekinge. Företaget erbjuder lokalvård med kringtjänster och har såväl företag som hemstädning på referenslistan.
– Vi fortsätter att växa, tack vare nöjda kunder och hängiven personal som verkligen är engagerad i sitt jobb och teamet. Utan personalen hade företaget aldrig varit där det är idag, säger Christina Nilsson.